Mesaj si fotografii din tabara de iarna Fort Lauderdale - Florida SUA 2014 (6)

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Tabere educationale in strainatate
Dragi parinti,
Noi ne distram de minune! 
Am avut un weekend pe cinste si un inceput de saptamana perfect...de vara! :))
Asa cum va scriam in ultimul mesaj, sambata am mers la Sawgrass Mills Mall, unde am facut cumparaturi timp de 8 ore!!! Un outlet imens, nu cred ca am reusit sa "vizitam" toate magazinele! La propriu a fost Shop till Drop! :)) Mai putin Mihai, care a reusit sa incheie ziua cu o punguta minuscula :))
Duminica a fost o zi grozava! Am inceput turul orasului Miami cu vizitarea cartierului Wynwood, cunoscut pentru street artists si ale lor graffiti on walls... true works of art! Am continuat cu Little Havana - un cartier cubanez unde ne-am bucurat de inghetata homemade, am cumparat trabucuri handmade ca suveniruri si chiar am dansat cu localnicii :)) Andreea big up!! :))
Dupa o scurta plimbare cu trenuletul suprateran, ne-am imbarcat pe Pirate Boat pentru o plimbare pe langa casele celebritatilor precum Shaki...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate