Modele de succes : Gisele Bündchen în lenjerie sexy

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Stiri Timisoara

Gisele Bündchen este un model de succes de origine germană ce atrege atenția bărbaților la fiecare prezentare, dar nici de gurile rele nu a scăpat după ce s-a căsătorit în secret cu fotbalistul american Tom Brady, petrecând retrași în casa lor din Brentwood, estimată la 8,5 milioane dolari.

Gisele Bündchen este cel mai bine plătit model din lume, strângând o avere impresionantă. Cu siguranță o lenjerie scumpă pentru modelele ce se află la început de drum, de Gisele ar fi considerată o lenjerie sexy ieftină.

Majoritatea tinerelor visează să ajungă modele de succes. Cele ce vor să facă asta doar pentru bani, adesea rămân simple dansatoare în cluburile de noapte. Când te gândești prea mult la bani, banii te ocolesc. E bine ca să te hotărăști bine ce-ți place să faci, ce drum vrei să urmezi. Fără muncă și multă pasiune, nu ai cum să ajungi dep

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate