Nici băsist, nici pontist, nici activist !

Tele-românii sunt chemați la mobilizare, băsiști, pontiști, anteniști, PSDiști, PMPiști, PDLiști și voi toți restul -iști, războiul a început!

Ziua apocalipsei a venit, bătălia finală între bine și rău s-a declanșat,  iar cetățenii au fost chemați recrutare. Băsiști de pe toate blogurile univiți-vă! PSDiști de prin biserici, pupați-vă moaștele pentru ultima oară și hai să mergem la război! Se pare că lupta biblică este inevitabilă, fiecare trebuie să ne alegem o tabără și să ne prezentăm negreșit la încorporare. Hmmm dar care? Grea decizie păi hai să facem un proces de gândire:

Băsiștii sunt oamenii răi care întrețin un sistem dictatorial și care atacă bastionul Voiculescu, al anteniștilor care sunt coalizați cu pontiștii în lupta pentru democrație, libertate, demnitate și…. audiență. SAU Anteniștii, PSDiștii și voiculescu sunt ultima divizie a lui Stalin din Românica, iar Băsescu, Udr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate