Nokia 3310 2017 – Specificatii, pareri si pret

Nokia 3310 2017 – Specificatii, pareri si pret

Nokia 3310 (2017) este unul dintre cele mai populare telefoane mobile din toate timpurile, amintit pentru constructia sa aproape indestructibila, bateria ce rezista foarte mult si legendarul joc Snake, iar acum vine îmbunatatit ca un omagiu pentru un telefon care a fost cândva lider în piata de telefonie mobila.

Rama distinctiva din jurul ecranului si aspectul tastelor înca ne aduc aminte de vechea versiune, dar cei de la Nokia au îmbunatatit design-ul, rezultând astfel un telefon foarte comod pentru buzunar. Cantereste doar 79,6 g, fata de Nokia 3310 original care cântarea 137g si cu siguranta vei uita de el atunci când îl vei baga în buzunar. Constructia din plastic se simte solid, dar doar timpul ne va spune daca ea va rezista la fel jocurilor ca si prima generatie Nokia 3310, pe care puteai sa o scapi din nou si din nou fara sa-ti faci griji.

Veti putea alege noul Nokia 3310 în culor...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate