Not Ready for Fall.

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Diamond.Scissors.Fabric.
[RO]: Ştiu că nu sunt nici prima, nici ultima care zice că nu e pregătită de toamnă. Eu chiar nu sunt. Mai am nevoie de vară, pentru că în America de Sud am cam murit de frig. Cu toate astea, nu am de ales şi trebuie să mă conformez. Nu mă pot lupta cu vremea.
[EN]: I know I am not to the first, neither the last to say that I am not ready for fall yet. I am really not ready. I need some more summer, because I kind of freezed in South America. Anyway, I have no choice and I need to go with the weather.  
[RO]: Pentru că nu am prea avut şansa să port toate nebuniile această vară, am încercat să incorporez câteva elemente care amintesc de zilele calde în ţinuta mea. Este vorba, în special, de sandalele cu animal print. Le-am luat din Brazilia, din magazinul Santa Lola. A fost efectiv dragoste la prima vedere. Dar am să vă dau mai multe detalii despre...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate