O poezie despre credinta

Autorul poeziei de mai jos isi doreste sa-si pastreze anonimatul dar mi-a cerut sa public poezia cu cu un mesaj politic de actualitate si spune un mare adevar. Dumnezeu nu-si apara niciodata credinciosii, a se vedea accidentele in care au fost implicati preoti sau autocare cu pelerini. Cu toate caDumnezeu nu se manifesta niciodata in mod obiectiv si stiinta se bate cap in cap cu aberatiile din biblie multi dintre noi, chiar si acum cand stiinta si tehnica au avansat, continua sa creada in el. Atunci cand un singur om crede in lucruri care nu exista se numeste delir,  iar acel om primeste imediat stampila de "nebun", dar cand milioane de oameni cred in ceva care nu exista delirul este legitim fiind numit religie, deci se verifica afirmatia ca nebun este doar cel a carui nebunie nu se potriveste cu a celorlalti. Pe langa faptul ca neaga adevarul stiintific breligia instiga si la ura si razboi. Religia este doar o psihoza colectiva si o frana in calea progresului si a civilizatiei.Sculat...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate