Oare dupa aceasta descoperire asexualitatea feminina va fi recunoscuta?

Cercetatorii de la Universitatea din Detroit au descoperit ca femeile cu HSDD(apetit sexual hipoactiv) reactioneaza diferit la imaginile cu continut erotic. Femeile cu HSDD nu simt nevoia sa faca sex nici cu un barbat nici cu o femeie. In timp ce la majoritatea femeilor (peste 80%) anumite zone de pe creier se activeaza la vizionarea imaginilor cu continut erotic la femeile cu HSDD nu se intampla nimic.Acest HSDD nu e altceva decat asexualitatea pe care ei o considera in mod gresit o boala. Confom unor studii mai vechi se pare ca 19% dintre femeile singure care nu au fost niciodata maritate sunt asexuale, asexualitatea fiind mult mai raspandita decat lesbianismul exclusiv in randul femeilor (situatie inversa fata de ceea ce se intampla la barbati unde din randul ce...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate