Oțelul așteaptă promovarea în Liga a II-a de la anul 2018

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Team manager-ul Suporter Club Oțelul Galați, Iulian Apostol a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre așteptările pe care  le are de la anul 2018. ”După cum am mai spus de la anul 2018 așteptăm mult dorita și râvnita promovare în Liga a II-a, asta se vrea la Galați. Galațiul și Oțelul nu își propune decât performanță de nivel maxim. Oțelul Galați nu se va mulțumi să stea în Liga a III-a, să piardă timpul în Liga a III-a. Vom face tot ce ține de noi să promovăm în Liga a II-a, să fim mai aproape de etalonul fotbalului din România, Liga I. Pentru asta toată lumea gtrebs a fie alturi de noi, suporteri, autorități, trebuie să fie alături de noi. Lumea trebuie să perceapă semnalul că la Galați nu facem lucrurile de mântuială, sau să se perceapă că beneficiem de niște bani de la autorități și ne batem joc de ei, de departe lucrul  ăsta. Vrem să implementăm ce înseamnă  profesionalismul, din toate punctele de vede

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate