Panourile fotovoltaice nepresurizate

Panourile solare nepresurizate reprezinta un tip de colector fotovoltaic care se foloseste in special pentru incalzirea apei curente in perioada martie – octombrie.
Acest tip de panouri solare este confectionat din tuburi vidate ce transfera energia de la soare in apa din rezervor. Astfel apa aflata in aceste rezervoare se incalzeste , isi reduce densitatea si se ridica in rezervor, fiind imediat inlocuita de un volum nou de apa rece si care urmeaza a fi incalzita.
Aceste tuburi sunt inserate in orificiile care sunt pe peretele rezervorului, ele fiind potrivite exact cu ajutorul suportului inferior. Mai apoi trebuie stiut ca vasul de acumulare trebuie legat la reteaua de alimentare cu apa rece si respectiv la reteaua de apa menajera in partea inferioara. Se poate deasemenea monta un senzor de temperatura undeva pe peretele vasului de acumulare.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate