Parcul Național Rusenski Lom (excursie de-o zi)

Ne-am tot gândit unde să plecăm în mini-vacanța de 1 mai. Voiam o excursie de-o zi, aproape de casă. Am exclus din start Valea Prahovei, pentru că voiam ceva nou. Am făcut ceva cercetări și după vreo jumătate de oră de căutat pe la noi, am trecut la vecinii bulgari. S-a evidențiat în mod discret Parcul Național Rusenski Lom, la 70 km de casa noastră. O nimica toată. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duminică dimineața când ne-am trezit peisajul de pe fereastra noastră era unul desprins din poeziile preferatului meu, Bacovia. Cum eram implicați în excursie 6 adulți și 3 copii, am supus la vot. A ieșit 8 la 1 în favoarea plecării, așa că ne-am îmbarcat spre destinația stabilită. Am pus la repezeală câteva haine de schimb pentru copii, ceva de ronțăit, apă, pașapoartele celor mici, încărcătoare de telefon și portofelele noastre și am pornit în aventură.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate