Pe scurt despre proteste

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Poiana lui Iocan

Salutare stimați cititori,

Haideți să lămurim câteva lucruri referitoare la protestele ce au loc în aceste zile în toată țara.

1. Motivul pentru care au izbucnit aceste proteste. Oamenii au început să iasă în stradă în momenul în care Dragnea și Guvernul au început să discute despre câteva legi care ar elibera persoane celebre din închisoare, gen Voiculescu și i-ar face pe alții scăpați de probleme cum ar fi Ponta, Șova, Ghiță și mulți alții care sunt anchetați sau cercetați sau chiar judecați în diferite stadii. Mai mult, au decis să facă acest lucru pe furiș, într-o noapte pe la ora 23. Au publicat in Monitorul Oficial în aceași noapte, ca hoții. Au decis să nu ia în calcul părerile tuturor instituțiilor din justiție: DNA, DIICOT, Procuror General chiar si CSM – CSM-ul de obicei nu se bagă în lupte politice, dar de data asta chiar nici ei  nu au putut accepta asa ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate