PIETRICEAUA

  • Postat în Regional
  • la 11-11-2008 22:24
  • de De Ce
  • 269 vizualizări
Satul Pietriceaua este unul din cele mai frumoase sate, de curand in acest minunat sat a fost contruit un mic muzeu.El a fost construit cu multe promisiuni din partea autoritatilor locale si cu bani D-nei MARIA DILIMOT, aceasta fiind chiar bunica mea. Si mie imi aduce aminte ca nu am ajutat-o, dar cand intra in acel minunat muzeu uita ca nu a fost ajutata de nimeni, este atat de fericita ca a reusit sa il construiasca incat a zis ca acum poate pleca pe lumea cealalta ca si-a vazut visul implinit.Daca doriti sa vizitai acest mic muzeu va asteapta cu drag a mea bunica. Satul Pietriceaua se afla nord-estul comunei Brebu, judetul Prahova, România, la poalele Munţilor Grohotiş, la 18 km de oraşul Câmpina. Satul este străbătut de pârâul Lupa, care se varsă în râul Doftana. Varful cel mai inalt al satului se nume

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate