Poveste cu un client

Un client îți scrie un mesaj pe pagina pe fb cum că îi plac foarte mult produsele pe care le realizezi și vrea și el să cumpere. Îi explici ce și cum și el îți răspunde ”banii nu contează pentru mine!”. Nu vrea să-i trimiți prin curier. Zice că nu e din oraș, dar ajunge curând și vine la tine la sediu.

Într-o zi primești un telefon. Acel telefon. E el. Acel client.

”Nu mai am baterie la telefon. Până la ce oră aveți deschis?” Îi repeți programul. Nu-ți bați capul, mai sunt vreo 2 ore până să închizi.

După vreo 40 de minute sună iar, de data asta de la un cetățean de pe stradă pentru că bateria lui și-a dat duhul. Îi mai explici unde trebuie să ajungă, întrebându-te de ce nu ia un taxi, dacă banii tot nu sunt o problemă.

Mai trece timpul. Sună din nou, de la alt om de pe stradă să ceară mai multe indicații. E aproape ora închiderii. Răspunde o colegă și îi explică, numai că greșeste un p...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate