Poveste (I)

 

Într-o lume paralelă, nedescoperită de mulți încă, își duc traiul niște oameni într-un ținut  atât de minunat, plin de razele dulci ale Soarelui și de bunăvoința Lunii dar totuși, în sufletele oamenilor este jale cu J mare.

Mai demult nu era așa, nimic nu era, de fapt. Dar prezența oamenilor și mai ales a oamenilor care au greșit destinația vrea să spună o poveste nemuritoare.

Aici, în acest ținut medieval, totul avea un rost, până când a dat buzna o vrăjitoare puternică. Una care a reușit să facă ce nu reușea o ceată întreagă. A pus blesteme pe sufletele oamenilor, fiecare celulă a modificat-o cu răbdare iar astfel i-a înfuriat rău pe oameni, a încercat să pună vrăji și pe pământul acela prețios, dar nu i-a stat în putință acest lucru încă.

Oamenii au rămas cu pietriș în loc de inimă...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate