Poveste (II)

Știut-am eu că nu scriu degeaba aici pe blog. Un cavaler curajos a citit povestea de data trecută și a și dat buzna pe tărâm. Nu că ar fi ceva rău, poate dă dovadă de iscusință și de curaj și imediat îi salvează pe oameni de la tristețe.

Degeaba este cavaler dacă vrăjitoarea e încăpățânată. Prima probă pe care cavalerul ar trebui să o treacă pentru a reda fericirea oamenilor este de a aduce o felie de pâine magică vrăjitoarei din pădurea fermecată.

Ar face toate asta chiar ea, vrăjitoarea, doar că stă la mijloc o bătrânețe, vai de ea. Dar e mai bine așa, oamenii au speranța ascunsă în adâncul sufletului că se vor face bine.

Cavalerul află de probă și își dorește mult să o poată trece. Îi e frică, însă, de ce verdict va primi din partea babei. Dacă nu reușește, va trebui să îi slujească până la capătul veacului.

Eroul nostru are cur...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate