POVESTEA IEPURAȘULUI DE PAȘTE

     Pe iepurașul de Paște îl cunoaște toată lumea. Copiii îl așteaptă cu nerăbdare în preajma marii sărbători, pentru că el le aduce multe cadouri, ouă de ciocolată și alte dulciuri delicoase. Însă nu toată lumea îi cunoaște povestea vestitului urecheat.
     Se spune că, odată, pe un câmp înverzit, săreau fericiți mulți iepurași, mai mici și mai mari. Erau familii întregi de iepuri care trăiau fericite și se hrăneau cu iarbă din belșug. Cei mai micuți dintre ei țopăiau cât era ziua de mare și se jucau urmărindu-se unul pe celălalt, ascunzându-se în iarba înaltă.
     Într-o zi, însă, cel mai mic dintre urecheați, încercând să își găsească prietenii la un joc de ”de-a v-ați ascunselea”, se îndepărtează de casă și se rătăcește. Acesta aleargă speriat, încercând să găsească drumul potrivit, când ajunge pe o potecă. El și-a amintit că părinții i-au tot ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate