Povestirile Marei

Fulger

Calul meu se numeşte Fulger. El este un cal năzdrăvan. Intr-o zi am plecat într-o călătorie în pădure cu Fulger.

Pădurea era fermecată. Fulger alerga cu viteză neobişnuită. Exact ca un Fulger. Acolo locuia o prinţesă în palatul ei de cleştar. Prinţesa ieşi la poartă să vadă ce se aude. Fulger se dădea pas cu pas înapoi. Era puţin speriat. Prinţesa mă văzu şi pe mine. Apoi mă invită în palat.

Pe Fulger l-am lăsat în grajdul  prinţesei, impreună cu ceilalţi cai ai ei. Prinţesa mă pofti la masă. Mi-a dat din cea mai bună mâncare. Era foarte drăguţă cu oamenii, dar şi cu animalele.

Am hotărât să ieşim la plimbare cu caii. Ne-am plimbat mult, prin toată pădurea. In acest timp ne-am şi împrietenit bine. Prinţesa mi-a prezentat palatul păsărilor, palatul zmeului, palatul celui mai mare rege din împărăţie şi palatul cristalelor. I-am promis că vom reveni.

<...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate