Prea devreme? Prea mult?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Poiana lui Iocan

Salutare,

Vreau sa discutam putin despre lupta impotriva coruptie. Multa lume afirma ca avem o problema cu coruptia, ca ea a devenit un fenomen endemic in Romania, ca s-a inradacinat prea tare in societatea noastra. Declarativ, lupta impotriva coruptiei a inceput de pe vremea lui Adrian Nastase pentu  a da bine in Europa si pentru a putea intra de fapt in Europa, dar a batut pasul pe loc cativa ani buni. Adica era declarata, erau institutii dar nu anchetau si nu trimiteau in judecata niciun corupt. In al doilea mandat al lui Traian Basescu pare ca s-a dat liber acestei miscari mai ales prin acordul dintre SRI si DNA. Astfel SRI-ul a avut spatiu legal pentru a oferi probe DNA-ului si astfel au inceput sa pice, rand pe rand capete tot mai mari din politica romaneasca.

Problema pare sa fie exact amploarea acestei lupte impotriva coruptiei. Foarte multi politicieni cu state vechi s-a dovedit a fi corupti, foarte multe legaturi intre acestia si oameni de afaceri importa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate