PREOTUL CHRIS TERHES,PRESEDINTELE COALITIEI ROMANILOR DIN USA SCOATE „DRACII”DIN PREMIERUL LUI JOHANNIS ,MISU TUDOFILUL CARE TREBUIA SA-SI DEA DEMISIA!

Preotul Chris Terheș, președintele Coaliției Românilor din SUA, îl toacă mărunt pe premierul Mihai Tudose. Acesta spune că Romania are un premier sprijinit de Iohannis care il sustine in post pe actualul sef al Politiei Romane care a acoperit un politist violator si pedofil. Mai mult, după toate acestea, preotul consideră că daca Tudose ar avea onoare, si-ar da demisia imediat.

”Situatia de fapt, la sfarsitul zilei de joi, 11 ian. 2018, sta in felul urmator: Romania are un premier sprijinit de Iohannis care il sustine in post pe actualul sef al Politiei Romane care a acoperit un politist violator si pedofil. Iar ca cireasa de pe tort sa fie si mai rosie, actualul sef al Politiei e in functie de pe timpul lui Ciolos.

Ca premier al Romaniei sa iesi public si sa spui ca actualul sef al Politiei nu a stiut de abuzurile sexuale ale acelui politist, unele intamplate chiar si in 2016, cand cei...