Primul meu botez (14.05.2016)

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Photosir Blog

14.05.2016 Botezul lui Luca Nicolae

Drumul meu în fotografia de eveniment a început alături de această familie şi o să rămân mereu recunoscător pentru încrederea acordată.

În 2015 am fost alături de Maria şi de Ciprian la cununia lor civilă (acesta reprezentând primul meu eveniment şi despre care va exista un articol pe viitor) şi spre bucuria mea, am participat şi la botezul fiului lor. Multe emoţii am mai trăit, multe ganduri şi temeri nu îmi dădeau linişte, dar am ştiut că trebuie să fac asta şi…a fost bine. pozele sunt făcute cubătrânul Canon 1200D şi obiectivele 18-55 şi 50 f1.8.

La acest eveniment am învăţat ce înseamnă încrederea pe care ţi-o acordă oamenii şi responsabilitatea pe care o naşte acest lucru. Din fericire pentru mine, pe lângă gradul ridicat de încordare ce mă încerca, am putut simţi, din postura de fotograf, ce înseamnă dragostea unei mame pentru pruncul ei, ce înseamnă protecţia şi

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate