Produsul de post care creste riscul de cancer

Produsul de post care creste riscul de cancer În această perioadă, rafturile magazinelor sunt pline de mezeluri, brânzeturi şi lapte din soia. Unul dintre cele mai populare produse din soia este tofu. Soia este unul dintre cele mai modificate genetic alimente din lume, iar tofu este obţinut din boabe de soia, apă şi un agent cuagulant.Potrivit doctorului Kaayla Daniel, autor la „Povestea întreagă a bobului de soia” spune că soia nu este un aliment sănătos, nu previne bolile şi nici măcar nu s-a dovedit că este sigur.Mai mult, numeroase studii ştiinţifice leagă soia de problemele digestive, malnutriţie, disfuncţii ale tiroidei, declin cognitiv, tulburări ale aparatului reproductiv că şi boli ale inimii şi cancer. Singură dată când soia poate fi consumată în siguranţă este sub formă fermentată.În prezent 90% din soia care se cultivă la nivel mondial este modificată genetic. În general, produsele modificate genetic sunt bănui...