Puzderie de secretari de stat în Guvernul Tudose

Dacă Guvernul condus de Sorin Grindeanu a avut, la apogeul mandatului, peste 70 de secretari de stat, Cabinetul condus de Mihai Tudose a ajuns în prezent la 135 de demnitari în aparatul de lucru. Puzderia de astfel de funcţii va face obiectul unei evaluări din partea miniştrilor, au decis liderii PSD în şedinţa Comitetului Executiv de la Suceviţa. Cei neagreaţi de „stăpânire” vor fi concediaţi în următoarea perioadă.

”Vom face o evaluare a secretarilor de stat. Am vorbit cu premierul. Sunt 135 de secretari de stat. Poate toți sunt buni, poate nu toți sunt buni. Poate unii se pricep la ceva și fac altceva. E o acțiune obligatorie”, a anunţat Liviu Dragnea, după şedinţa conducerii PSD de la Suceviţa. Surse politice susţin că evaluarea secretarilor de stat ar avea ca substrat dorinţa liderului PSD şi a premierului de a se descotorosi de “uscăciunile” rămase în ministere de pe vremea Guvernelor conduse de Dacian Ciol...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate