Recenzie: Îngeri și demoni de Dan Brown (Robert Langdon #1)

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Reader's Republic

În scurt timp, Dan Brown a devenit unul dintre autorii mei preferați de thrillere și nu pot să nu vă mărturisesc că Robert Langdon nu ar putea întrucipa bărbatul de care, într-o altă viață, m-aș putea îndrăgosti.

Nu știu câți dintre voi vă amintiți, însă prin anii ’90 se spunea că în 2000 are să vină sfârșitul lumii. După cum putem observa astăzi, acea prezicere nu s-a adeverit.

Tot în anul 2000 Dan Brown debutează, pe piața literaturii cu romanul „Îngeri și demoni”, o carte cu o poveste conspirativă ce are ca subiect unul dintre cele mai vechi războiae ale lumii, cel dintre știință și religie.

Având la bază povești și teorii reale, autorul aduce în lumea literaturii universale un roman controversat care scoate de la naftalină una dintre cele mai puternice confrerii ale lumii creștine: Illuminati.

Robert Langdon este personajul care leagă momentan 5 romane care deși se po...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate