#romanianspring

25 de ani reprezintă o generaţie. In mod natural și in ciuda politicilor de îndobitocire a populației acestui stat, noile generaţii pot gândi dincolo de lozinci, pomeni electorale sau superstiții religioase. Astfel s-a format o mare discrepanţă între tineri și bătrâni (care fără vina lor sunt produsul unui sistem totalitarist), între urban și rural, între cei cu acces la educaţie și informaţie și cei care fără vina lor sunt uitaţi de timp.

În mod natural aceste condiții vor transforma acest stat în următorii ani indiferent de președinte, guvern, parlament sau curtea supremă. Mandatul care începe acum este cu atât mai dificil cu cât cei care obţin puterea refuză să inţeleagă lumea în care trăiesc.

Noul președinte are două optiuni, fie inţelege că datoria sa este să fie parte activă a progresului, fie să plece acasă.

Intr-o lume unde libertatea

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate