Rusii nu vor sa știe ca homosexualitatea e înnăscuta

Cu putin timp in urma, probabil la presiunile bisericii ortodoxe in Rusia a fost adoptata o lege care interzice “propaganda homosexuala in rândul minorilor” si “promovarea sodomiei”.

Rusii se comporta de parca habar nu ar avea ca un copil nu devine homosexual pentru ca vede o parada gay sau doi barbati sarutandu-se pe strada pentru ca ceea ce determina orientarea sexuala este structura nucleului INAH 3 din hipotalamus, nu exemplele din jur, nu experienta de viata, nu educatia. Daca de exemplu un baiat heterosexual, cu un creier complet masculinizat sufera o operatie de schimbare de sex imediat dupa nastere si este crescut ca o fata si mintit toata viata ca s-a nascuta fata si ca e normal sa-i placa baietii, cum s-a intamplat cu David Raimer, crescut ca Brenda si inca 25 de baieti care se nascusera cu extrofie cloacala si au fost crescuti ca fete, acest individ nu va ajunge niciodata sa se simta atras de un baiat chiar daca toti din jur ii spun ca e fata si as...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate