Salariul minim sau cum ascundem gunoiul sub preș

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Poiana lui Iocan

Trăim vremuri interesante. Salariile se dublează prin pixul și mărinimia aleșilor, pensiile cresc peste noapte, taxele se reduc, impozitele dispar de parcă am fi descoperit un munte de aur. Sindicatele se perindă la Guvern pentru a cere salarii  mai mari fără să ofere nimic la schimb iar Guvernul acceptă fără să clipească. Cred că liderii de sindicat se simt chiar prost văzând cât de ușor le sunt acceptate cererile având impresia că au negociat prost, că au cerut prea puțin. Un protest de 1000 de oameni și problema este rezolvată. Vine alt sindicat vrea și el mai mult decât precedentul. Gata, se rezolvă și la dumneavoastră. Următorul!

Chiar dacă vi se pare că Guvernul dă bani în stânga și în dreapta să știți că sunt multe șmecherii la mijloc. Le vom discuta într-un articol viitor. Deocamdată vreau să evidențiez că sunt încălcate două principii majore cu aceste creșteri din pix. Primul este faptul că sunt nesustenabile,...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate