Samsung Galaxy S7: Cum va arata el, VIDEO si specificatii tehnice

Descopera Lumea

Samsung a anunţat la Mobile World Congress noua serie de smartphone-uri Galaxy S7. Este vorba despre un model obişnuit, numit pur si simplu Galaxy S7 (cu ecran de 5,1”) şi o nouă variantă cu ecran curbat, care însă iese din tiparele generaţiilor anterioare. Galaxy S7 edge nu diferă doar prin tipul display-ului, ci şi prin dimensiunea sa, fiind livrat cu un display mai mare, de 5,5”.

Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge vin însă cu un hardware similar în rest. Acestea vor fi lansate în modele cu procesor octa-core Exynos sau procesoare quad-core Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, o cameră foto care iese mai puţin în relief, cu obiectiv f/1.7, display cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi un design mai rotunjit faţă de generaţia S6. Şi că tot vorbim despre diferenţe notabile, S7 include şi un locaş pentru carduri microSD, iar în anumite regiuni, ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate