Samsung Galaxy S8 – Pret, review, pareri, specificatii tehnice

Samsung Galaxy S8 – Pret, review, pareri, specificatii tehnice

Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus sunt smartphone-uri Android produse de Samsung Electronics ca parte a seriei Samsung Galaxy S si acest telefon vine cu un display 2k cu touchscreen de 5,80-inch cu o rezolutie de 1440 x 2960 pixeli la un IOC de 570 de pixeli per inch. Lansat pe 29 martie 2017 în timpul unui eveniment media din New York City este pur si simplu superb, avand ecranul plat cu doua fete curbate. Samsung S8 contine modificari majore de design schimba fata de predecesorullui Galaxy S7 , inclusiv ecran mai mare, cu un raport de aspect inalt si laturile curbat pe ambele parti, recunoasterea irisului, o noua suita de facilitati ale unui asistent virtual denumit Bixby si un accesoriu: statie de andocare care permite telefoanelor sa fie folosite cu o interfata pe un calculator personal cu suport de tastatura si mouse.

In partea de jos a display-ului se gasesc butoanele de Back si Aplicatii ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate