Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock s-a nascut in Arlington, Virginia, la data de 26 iulie 1964. A devenit celebra in anii '90, dupa ce a interpretat roluri principale in filme ce au avut un mare succes din partea publicului. Unele din aceste filme sunt Speed si While You Were Sleeping. Succesul ei a crescut si mai mult odata cu rolul din filmul Miss Congeniality si a devenit una dintre actritele cele mai cunoscute de la Hollywood. Este clasata pe locul 14 in topul celor mai bogate celebritati feminine, cu o avere de aproximativ 85 milioane dolari, la inceputul anului 2007.Mama sa se numea Helga D. Meyer, o cantareata la opera din Germania, iar tatal ei se numea John W Bullock , un furnizor de materiale la Pentagon. Bunicul din partea mamei era un savant din Nuremberg, Germania. Bullock a trait acolo pana la varsta de 12 ani, unde a cantat in corul de copii al operei de la Staatstheater Nurnberg. Calatorea in mod frecvent cu mama sa in turneele operei, si si-a petrecut in Germania si in alte parti...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate