SC Oțelul revine astăzi la antrenamente

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Suporter Club Oțelul Galați revine astăzi la antrenamente. De la ora 17.00, echipa pregătită de Alexandru Ciobanu va susține prima ședință de pregătire la stadionul ”Oțelul”. De la finalul turului conducerea clubului a parafat trei transferuri, Bogdan Matei de la Academica Clinceni, Liga a II-a, Alexandru David, de la colega de serie AFC Hărman, și Radu Necșulescu, de la FC Hermanssstadt Sibiu, Liga a II-a. 
Prima parte a pregătirilor se va desfășura la Galați, începând cu 22 ianuarie, gălățenii vor intra în cantonament, la Galați, iar din 14 februarie, Oțelul va pleca în Antalya, unde vor susține mai multe meciuri de pregătire.   
Până acum clubul gălățean a  anunțat că a perfectat două meciuri amicale, 7 februarie, cu Dacia Unirea Brăila, Liga a II-a, jocul se va disputa cel mai probabil la Galați, stadionul Siderurgistul, și 9 februarie, cu Academica Clinceni, Liga a II-a, 9 februarie.  
Du

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate