Scurtă şi tristă radiografie a României de astăzi: o Românie infracţională şi a indolenţei crase...

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Europa Libera de Snagov

Guvernarea PSD a scumpit tot, va scumpi tot, se prezintă execrabil, dacă banii vor fi luaţi de la autorităţile publice locale pentru diverse impozite cum ar fi impozitul pe venit, nu e absolut nicio problemă. Mai ales în ceea ce-l priveşte pe cel ce nu există care ba explica cum că ar atrage bani dacă se va vota PSD, ba că vor curge numai lapte şi miere, ba că vrea majoritate cu ALDE şi aşa mai departe, toate nişte ABERAŢII. Guvernarea este nu proastă, ci execrabilă, poate va fi o lecţie, ultima lecţie SĂ NU MAI VOTEZE ŞI ROMÂNII ABERANT. Sunt complet APOLITICĂ, cunoaşteţi bine asta, însă cu guvernarea tehnocrată susţinută de PNL chiar se ajunsese şi la o stabilitate economică, şi la o justiţie cât de cât independentă, dacă nu grozavă. Dacă aş fi cinică aş spune că mie îmi convine perfect situaţia, nu de alta dar cu un primar al PSD-ului, nu cu altcineva mă lupt prin instanţele de judecată şi-n scris apăr independenţa justi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate