Sharon Stone

Sharon Vonne Stone s-a nascut la data de 10 martie 1958 si este o faimoasa actrita de origine americana. S-a nascut in Meadville, Pennsylvania. A doua din patru copii, este fiica lui Dorothy Lawson si a lui Joseph Stone. Este o actrita ce a castigat un premiu Emmy si unul Globul de Aur. A mai lucrat si ca producator de filme si ca fotomodel. Si-a castigat faima internationala odata cu rolul ei din flimul de un succes imens, Basic Instinct, in anul 1992. Pentru rolul ei din filmul Casino a fost nominalizata la un premiu al Academiei de Film si a castigat premiile amintite mai sus.Cand era adolescenta a muncit la un restaurant de fast food. Dupa ce a sarit o clasa la soala, a fost transferata obligatoriu de la Saegertown High School la Edinboro University din Pennsylvania. S-a intors lacolegiul ei, intr-o vizita cu scopuri academice in anul 2007, unde, spre surprinderea sa, a primit un diploma onorfica de doctorat de la fostul decan al Universitatii, Frank Pogue.Stone traieste in prezen...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate