Sistem UPS pentru centrale termice pe lemn sau centrale termice pe gaz

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Andreea Ivan

Astă vară, prietena mea și soțul ei au renovat casa moștenită de la bunici. Și-au dorit mult să locuiască undeva la curte și dorința lor s-a realizat. Cu toate că le-am spus părerea mea, de faptul că la curte e frumos dar este și cam multă muncă.

Cei doi au transformat acea căsuță bătrânească, într-o locuință modernă. Mi-au mărturisit că pentru ca viitorul lor copil să crească într-un mediu sănătos, merită toată munca.

Săptămâna trecută prietena mea mi-a spus că e supărată din cauza că au avut pană de curent și au înghețat de frig. După câteva zile am aflat că există sistem UPS care protejează centralele termice de asemenea căderi sau fluctuații de tensiune.

Aceste probleme pot fi  extrem de periculoase, pot chiar să defecteze centrala.  Pe de altă parte te lasă fără căldură și apă caldă în cele mai nepotrivite situații. Nu este deloc plăcut să stai o noapte fără  căldură când afară ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate