Sistemul de pariere Kelly

Sisteme precum Martingale si Row of numbers (rand de numere) folosesc un nivel crescut de progresie pentru a compensa pentru lipsa de fonduri la pariuri sportive online. In cadrul acestor sisteme mizele cresc succesiv in cazul pierderii, de aceea pariorii au sanse mari de faliment.
In crititeriul Kelly progresia creste atunci cand castigi si scade atunci cand pierzi. Astfel riscul de faliment este teoretic eliminat.
Criteriul Kelly necesita ca pariorul sa aiba statistica de partea sa. Atunci cand va folositi de aceasta metoda se asteapta sa pariati cel putin la fel de bine ca si agentul de pariuri. Daca echipa gazda are o cota de 2.00, vei paria pe ea daca crezi ca are sanse de 50% sau mai mult.
Numele criteriului Kelly vine de la numele americanului John L. Kelly, cel care a inventat aceasta teorie si forumula. Pe scurt

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate