SUA: Atac la al Doilea Amendament

La câteva ore după masacrul din Las Vegas, soldat cu 59 de morți și 530 de răniți, liderii democrați și numeroase voci din tabăra republicană au cerut restricții majore în privința vânzării armelor de foc pe teritoriul SUA. Același lucru se întâmplase și în 2016, după carnajul din Orlando, însă Senatul american -dominat de republicani- a respins până acum toate propunerile de înăsprire a regimului de control asupra armamentului.

Când a ajuns la etajul 32 al camerei de hotel de unde Stephen Paddock trăsese mii de gloanțe asupra mulțimii adunate la concertul country din Las Vegas, poliția a descoperit zece valize pline cu arme. Asasinul avea în jurul său 23 de arme de foc, între care și puști semiautomate. Ulterior, în locuința lui Paddock au fost găsite alte 19 arme, lunete, dispozitive capabile să transforme puștile semiautomate în armament automat, expozibili și mii de cartuș...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate