Susan Sarandon

S-a nascut la data de 4 octombrie 1946, si este o celebra actrita de origine americana. Sarandon, cea mai mica dintre cei 9 copii ai familiei Tomalin, a fost botezata cu numele de Susan Abigail, si este fiica lui Lenora Marie si a lui Phillip Leslie Tomalin. Ambii parinti au lucrat ca directori de marketing, producatori de televiziune, si cantareti in cluburi de noapte.In 1969, Sarandon a fost chemata la un casting pentru filmul Joe, impreuna cu sotul ei Chris Sarandon. Desi el nu a obtinut un rol, ea a fost distribuita intr-un rol important al unei adolsecente bolnave ce a disparut intr-o murdara lume subterana (filmul a fost lansat in anul 1970). Cinci ani ami tarziu, a aparut in The Rocky Horror Picture Show. In acelasi an, a jucat si rolul feminim in The Great Waldo Pepper, alaturide Robert Redford. Cea mai controversata aparitie a lui Susan, a fost in filmul The Hunger, din 1983. Filmul a devenit celebru pentru scena de dragoste dintre Susan si actrita Catherine Deneuve. A fost p...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate