Targul de Craciun de la Sibiu

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Plec in lume

Desi a fost deschis din noiembrie, abia acum, la jumatatea lui decembrie, am ajuns in sfarsit sa vad Targul de Craciun de la Sibiu. Auzisem reclama la radio “poate cel mai frumos targ de Craciun din Romania”, vazusem poze si chiar urmarisem live imagini de acolo de pe siteul oficial. Asteptarile-mi erau mari si s-a ridicat la inaltimea lor.

In Targul de Craciun de la Sibiu

Am ajuns dupa-amiaza in Piata Mare din Sibiu si, fiind inca lumina afara, am aruncat doar o privire scurta pe la casutele cu gogosi, obiecte artizanale si decoratiuni de Craciun apoi ne-am grabit sa mancam ceva. Intorsi in piata am gasit luminitele aprinse, dar cum soarele inca mai lumina palid am luat-o agale pe strada pietonala. Cand cerul a capatat o culoare de albastru inchis-cenusiu a fost momentul sa ne intoarcem. Era ora magica. Intr-adevar,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate