Targul de Craciun din Brasov

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Plec in lume

Dupa ce am vizitat Targul de Craciun de la Sibiu si ne-a fermecat de tot, am zis sa vedem si Targul de Craciun din Brasov. Nu voiam sa fac o comparatie intre ele, ci pur si simpu sa ma mai bucur de atmosfera magica de la un astfel de eveniment. Targul de la Brasov este organizat in Piata Sfatului, intr-o parte a Muzeului judetean de istorie (Casa Sfatului cum este cunoscut). Din start o comparatie nu isi avea rostul, pentru ca pe cel din Brasov l-am vazut ziua, fara urma de luminite aprinse. Este intr-adevar mai modest decat cel din Sibiu, dar si el se lauda cu un brad imens, impodobit elegant, casute frumos amenajate in care se vinde vin fiert, cozonaci, opinci, ii, globuri de Craciun si cate si mai cate si o frumoasa reprezentare a scenei Nativitatii!

Ajunsi in Brasov, vremea nu a fost prietenoasa cu noi si, dupa cateva incercari esuate de a gasi un restaur...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate