Tehnologii extraterestre pe Pamant acum 318.000 de ani

  Incepand cu 1991, prospectorii de aur, apoi expeditiile de stiinta au descoperit obiecte metalice, in genaral spirale, a caror talie variaza de la 3 cm la unele destul de mici pana la 3-1000 miimi de cm! Mii dintre aceste artefacte au fost descoperite in cadrul a numeroase situri arheologice din partea orientala a muntilor Ural, pe malurile mai multor cursuri de apa in straturile de sedimente datand din perioada Pleistocenului superior, la adncimi variind de la 3 la 12 metri.
   Aceste obiecte au fost studiate de Academia de Stiinte ruse din Siktivka, Moscova si Sankt Petersburg, cat si de un institut stiintific din Helsinki. Majoriattea obiectelor sunt din cupru, in timp ce cele mai mici sunt din tungsten (punct de fuziune de 3410 grade celsius) sau din molibden (punct de fuziune de 2650 grade celsius). In functie de sit si de adancimea unde au fost gasite, varsta acestor obiecte

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate