Test Drive Porsche Panamera 4S 2017 [Video Review]

Cum v-ati simti daca v-as spune: “e in regula, puteti sa va opriti, am gasit eu masina care se apropie cel mai mult de perfectiune!”? Da, cred cu tarie ca Porsche Panamera Diesel 4S este acea masina care indeplineste cam toate conditiile.

Pentru inceput, imi pare bine ca designer-ii germani au rezolvat mica problema estetica a acestei masini. In sfarsit, nu mai arata ca si cum ar fi fost desenata de un tip cu un ochi de sticla si doua maini stangi! Ba chiar mai mult, as putea sa spun ca arata chiar bine. Factorul practicalitate a ramas prezent si nu a fost diminuat absolut deloc: 4 persoane vor calatori in confort maxim in aceasta masina iar bagajele lor vor incapea fara nicio problema in portbagaj.

Din punct de vedere al performantei, ar trebui sa nu ne facem griji; magicienii Porsche sunt printre cei mai vechi din bransa, asa ca au reusit sa extraga dintr-un motor diesel de 4 litri, V8 biturbo, 422 cai putere si un cuplu monumental de 850 Nm disponibil intre 100...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate