Toamnă, dulce toamnă…

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Cristian Blog

De când nu am mai postat, toamna și-a intrat în forță, da’ bine de tot. Dimineața și seara, cu greu poți să ieși din casă fără ceva mai gros pe tine, mai ales dacă trebuie să iei și autobusul (autobus care nu a văzut și auzit de căldură și climă în întreaga lui existență).

Nu mă supără deloc lucrul acesta. Mă bucur însă cât pot de toamnă, anotimpul meu preferat. Culorile, toate acele nuanțe maronii, le vezi doar toamna. Frunzele care acoperă drumurile și trotuarele. Soarele care deja se arată istovit de atâta muncă și care strălucește din cel mai frumos toamna! Nici nu pot să compar aceste trei luni minunate din an cu nimic.

Să nu uit de castane. Castanele acelea sălbatice și uriașe care abia așteaptă să le iei cu tine și să le rezervi un loc pe raftul din hol. Nici aroma castanelor coapte toamna nu se compară cu cele pe care le mănânci altcândva, au acel ceva. Poate acea adiere de vânt care îți aduc ami

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate