Tur de Bucuresti – case din romane celebre de dragoste

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Plec in lume

De cateva ori pe an, cand din diverse motive nu pot pleca in excursii sau cand pur si simplu remarc ceva interesant prin oras, ma decid sa devin turist in Bucuresti. Stiu ca se spune ca nu prea sunt multe de vazut in Bucuresti, ca nu este un oras turistic, dar niciodata nu am fost de acord cu acest lucru: trebuie doar sa fii dispus sa vezi. Asa ca am pornit intr-un tur inedit cautand case din romane celebre care m-au tinut treaza citindu-le.

Nu stiu cum se face ca in zilele de weekend principala atractie a bucurestenilor raman mallurile. Dar cand timpul liber este atat de scurt cum se poate sa il pierzi la cumparaturi? Nu exista nimic altceva mai bun de facut? Ba bineinteles ca exista! Este nevoie si de cumparaturi? Este, dar este mai mare nevoia de timp liber petrecut afara!

Si data viitoare cand te decizi sa faci altceva decat o vizita la mall, incearca o combinatie inedita, dar benefica pentru suflet: carti si calatorii. Prima data poate sa fie mai ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate