UE – cu bune și cu rele

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Poiana lui Iocan

 

În articolul de azi vreau să dezbatem puțin avantajele și dezavantajele apartenenței noastre la Uniunea Europeană. Probabil ați văzut în ultima campanie electorală cum unii au declarat UE dușmanul României, cea care ne sărăcește, cea care ne fură resursele, care ne impune tot felul de reguli transformând România într-un fel de pașalâc.

Este clar că aceste argumente scoase din contextul general prind foarte bine la cetățenii aflați în situații dificile și care nu se informează, care preferă să se uite în gura unor așa ziși analiști și nu își mai pun propriul creier la treabă.

Haideți să începem prin a privi foarte de sus situația României în ultimii 30 de ani. Pe timpul comuniștilor se spune că toată lumea avea un loc de muncă și o casă. Dar asta era cam tot. Păstrai banii cu speranța că o să prinzi loc la rândul pentru o mașină sau un televizor, nu puteai să pleci din țară, trebuia să ai grijă ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate