Un individ de 20 de ani a fost reținut în cazul adolescentului decapitat

Un tânăr de 20 de ani din comuna Brastavăţu a fost reţinut de procurori şi urmează să fie prezentat miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă, el fiind acuzat că a omorât un adolescent al cărui corp a fost găsit marţi dimineaţa, mutilat, la marginea localităţii Brastavăţu, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt remis AGERPRES. Procurorii au stabilit că în noaptea de 2 spre 3 octombrie, bărbatul l-ar fi lovit pe adolescent cu pumnul în zona feţei şi apoi cu un cuţit în zona gâtului. "În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 02/03.10.2017, suspectul GMI a exercitat acte de violenţă fizică asupra unui minor în vârstă de 14 ani, din com. Brastavăţu, jud. Olt, pe care l-a lovit iniţial cu pumnul în zona feţei, apoi, cu un cuţit în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia", se arată în c

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate