Unde-s doi puterea crește!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Poiana lui Iocan

Vă salut cu mare drag!

Articolul de azi nu va fi despre un subiect politic ci despre organizarea acestui blog care a apărut din dorința mea de a împărtăși sentimente și opinii civice și politice.

Din diverse motive activitatea mea pe blog a scăzut și mi-a venit următoarea idee: să împart acest spațiu virtual cu alți doritori. Nu este mare lucru, însă te poate scuti de chestii tehnice, îți oferă un nume de domeniu particularizat, spațiu pentru imagini și video, statistici și indexare. În principiu salvezi niste timp și niște bani.

Așadar dacă vrei să publici un text care se încadrează în tematica acestui blog nu trebuie decât să îmi trimiți textul și numele autorului care vrei să apară. Publicarea este complet gratuită.

Încă un lucru care as vrea sa fie lămurit: momentan blogul nu aduce venituri deci nu vă așteptați să faceți bani, însă dacă la un moment dat o va face încasările se vor distribui că

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate