VOLEI: Arcada joacă sâmbătă, la Ploiești, primul derby al anului din Divizia A1

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
Divizia A1 masculină de volei revine în această perioadă cu jocurile din etapa a XIV-a, prima din anul 2018. După ce s-au impus cu scorul 3 - 0 în restanța Ukro Baia Mare cei de la Arcada vor începe cu adevărat meciurile din lupta pentru titlu. Sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 15.30, echipa pregătită de Nicu Harabagiu și Marian Apostu va juca pe terenul uneia dintre contracandidatele la prima poziție, Tricolorul LMV Ploiețști.  
Înaintea jocului de la Ploiești cele două echipe ocupă locurile doi și trei în clasamentul Diviziei A1, ambele cu câte 33 de puncte, echipa din Ploiești ocupă locul doi grație setaverajului superior, 35 - 11, față de 35 - 12 Arcada. Arcada și Tricolorul au două puncte mai puțin decât liderul Steaua București. În duelul direct din acest sezon prahovenii au și avantajul meciului direct, la Galați, în turul sezonului regulat, ”tricolorii” s-au impus cu scorul 3 - 2. 
Jocul de la Ploiești

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate