Vrei sa scapi de raceala cat mai rapid?

Vrei sa scapi de raceala cat mai rapid? Profesorul Ron Eccles de la Universitatea Cardiff din Marea Britanie dezvăluie cele mai eficiente metode prin care să combaţi răceală în doar 24 de ore.Ora 07.00 – Un duş fierbinteEste un prim pas perfect – apa fierbinte va îndepărta senzaţia de frig, iar aburul va desfundă sinusurile.Ora 08.00 – Fructe de pădure la micul-dejunDieta este esenţială în procesul de vindecare. Este recomandat un suc de portocale, pentru vitamina C, şi o porţie de cereale cu fructe de pădure uscate, bogate în antioxidanţi.Ora 10.00 – O baie de aburi pentru faţăRăceala este însoţită de cele mai multe ori de un nas înfundat sau, şi mai rău, de blocarea sinusurilor, ceea ce ar putea conduce la apariţia durerilor de cap. O baie de aburi cu diverse remedii naturale ajută foarte mult. În acest moment, putem apela şi la medicamente, precum paracetamol, aspirină sau sirop de tuse.Ora 12.00 – ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate