Yelena Mizulina si propaganda homosexuala

Pe fondul inculturii si al indoctrinarii cre(s)tine in Europa de Est a aparut conceptul de "Propaganda homosexuala", ca si cum homosexualitatea ar fi un lucru care se invata.  A vorbi de propaganda homosexuala este un nonsens. Yelena Mizulina din duma de stat din Rusia si multi altii nu cunosc faptul ca oamenii se nasc cu o orientare sexuala sau alta in functie de modul in care in perioada prenatala gena Xq28, genele implicate in metabolismul steroidian si anumiti factori fizici si chimici au interactionat masculinizand sau nucleul INAH 3 din hipotalamus.Yelena Mizulina si altii ca ea considera ca "homosexualii pot infuenta negativ minorii" inavatandu-i sa devina si ei homosexuali. Oare cunoaste Yelena Mizulina cazul Bruce/Brenda/David Reimer, baiatul crescut ca fata? Oare stie Yelena Mizulina ca in cazurile baietilor operati de la nastere si crescuti ca fete, toate aceste "fete" au ajuns sa se simta atrase numai de fete in adolescenta, chiar daca au fost invatate ca e normal si frumo

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate