Ziua iubirii, un mare fas

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Cosmin, omul

A sosit si data de 14 februarie, mare tam-tam, multa zarva prin magazine, parcuri pline de iubitei, peste tot unde iti intorci privirea zaresti cate un adolescent ce-si tine in brate iubirea, zi plina de incarcatura emotionala. Am spus adolescent insa nu ma refeream neaparat la varsta, adolescent poti fi si la 80 de anisori, mai rar, insa daca nu te-a vizitat neamtul pana atunci, sa fii “cu acte-n regula” copil si ai avut norocul sa-ti intalnesti iubirea la timp, poate sa traiesti chiar si o poveste de dragoste de 40+ ani, atunci ai toate sansele sa te regasesti astazi tinand de mana “Valentina”, pe o banca, intr-un parc.

Uneori este chiar distractiv sa vezi doi batranei tinandu-se de mana, oferindu-si rand pe rand afectiune, scaldati de razele sfioase aruncate de soarele primavaratic. Este drept, iubirea nu are varsta, cel putin asa se spune, ba mai mult decat atat, nu-si are nici macar o zi anume; poti sa-i spui ca o iubesti in fiecare zi, in div...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate