O vacanta in Finlanda

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Daniel Urda

Finlanda este numita si „Tara celor o mie de lacuri”. Aceasta este situata in nordul Europei, fiind disputata de-a lungul secolelor de Imperiul Rus si de Suedia. Aceasta tara atrage anual numerosi turisti datorita bogatiei sale culturale, dar si datorita numeroase peisaje superbe pe care aceasta tara le ofera. Veti vedea ca o vacanta in Finlanda ar putea fi exact ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de o perioada de liniste in care sa va reincarcati bateriile.

Exista foarte multe locuri de vizitat in aceasta tara. Suomenlinna este o fortificatie realizata de suedezi la mijlocul secolului XVIII-lea. Aceasta face parte din patrimoniul UNSECO, fiind foarte apreciata de numerosii turisti care ajung in aceasta zona. Old Rauma sau Vechea Rauma este centurl istoric al orasului Rauma. Aceasta zona este dezvoltata in jurul bisericii franciscane „Sfanta Cruce”.

Aces...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate